EUR (€) | HUF (Ft)
Magyar | English | Deutsch

Rólunk

Korszerű ingatlanközvetítés, a jó hagyományokat tiszteletben tartva és nyitott a jövő felé

 

Weisz Gabriella és Nagy Róbert ~ BalatonHomes Ingatlanközvetítés

Weisz Gabriella, ingatlanközvetítőként 1998-óta szerezett szakmai tapasztalatokat és nagy sikereket elérve a Balaton ingatlanközvetítés területén, 2011-ben saját vállalkozást alapított és így az önálló és független úton elindult, mint BalatonHomes ingatlanközvetítés. 

A BalatonHomes ingatlanközvetítés most már családi vállalkozás. Közösen dolgozunk a folyamatos fejlődésen. Otthonunk a Balaton régió, ami egyben a választott hazánk – a német és kanadai gyökereink megalapozzák a széles látókörünket, valamint kiváló bázist képez a külföldi ügyfelekkel mindennapi munkánkban.

A BalatonHomes ingatlanközvetítés specializálódott a Balaton északi partján, Balaton-felvidéki és a Káli-medence, vízparti, víz közeli és balatoni panorámával rendelkező ingatlanokra és emellett külföldi és Budapesti ingatlanoknak az értékesítésére és forgalmazására.

Ügyfelek nem csak az átfogó ingatlan Know-how-ból profitálnak, hanem a már több mint 25 éves kiépített társas és gazdasági kapcsolatokból, amelyre a sikerünk épül. Ezáltal elismerést nyert a családi vállalkozásunk, mint az egyik meghatározó ingatlanközvetítő a Balatoni térség ingatlanpiacán.

Független irodaként a kezdetektől fogva, 2011-óta, "BalatonHomes Ingatlanközvetítés” BRAND néven működik Magyarországon. Megalakulásunk óta több partnerünkkel építettünk ki kölcsönösen előnyös ingatlanközvetítési kapcsolatot.

Az elsődleges célunk a vevők keresése, hogy a közvetítő-partnereinkkel közösen értéket teremtsünk. Sikerünket nemcsak kiemelkedő ingatlanportfólió és modern marketing támogatások biztosítja, hanem elsősorban Weisz Gabriella ingatlanközvetítő, valamint a BalatonHomes ingatlanközvetítés irodánk jó hírneve és tapasztalata garantálja a magas színvonalú ingatlanadás-vételi szolgáltatások nyújtását. 

 

Az ingatlan marketing szolgáltatásaink

Korszerű marketing vagy a legmagasabb diszkréció – Ön döntheti el !

Ön határozhatja meg hogy melyik marketingcsatornát akarja használni és mennyire fontos Önnek a diszkréció.

Korszerű marketing:
A nyilvános marketing célja hogy a lehető leghamarabb, a lehető legjobb áron adja el ingatlanját.
Marketingeszköztárunk páratlan sokszínűségével biztosítjuk a maximális intenzitást és lefedettséget.
A megbízható klasszikus és korszerű online marketingeszközök kombinációjának köszönhetően azonnal megtaláljuk a legjobb vásárlót.

Diszkrét marketing:
Diszkrét marketing szolgáltatásunk különösen azok számára alkalmas, akik prémium helyszínen rendelkeznek presztízs ingatlannal, vagy akik nem kívánják nyilvánossá tenni az értékesítést.
A BalatonHomes Ingatlanközvetítés egyedülálló hálózata lehetővé teszi számunkra a fizetőképes potenciális vevők elérését, így a lehető legjobb áron tudjuk eladni az ingatlanját.
Igény esetén tapasztalt tanácsadóink csak válogatott potenciális vevőkkel veszik fel a kapcsolatot, ezáltal garantálva a maximális diszkréciót.

Együttműködés más közvetítőkkel

A BalatonHomes Brand 2011 óta folytat ingatlanközvetítési tevékenységet Magyarországon.
Fennállásunk óta több partnerünkkel építettünk ki kölcsönös előnyökkel járó ingatlanközvetítési kapcsolatokat.
Célunk, hogy közvetítő-partnereinkkel közösen értéket teremtsünk, ennek sikerét pedig nem csupán kiemelkedő ingatlanportfoliónkkal és korszerű marketingtámogatásunkkal, de szakértő kollégáinknak köszönhetően is garantáljuk!
A BalatonHomes Brand igazi siker titka a win-win elérése.

 

Itt keressen minket

Közösségi média 

Német:

Angol:

 

Kiemelt ingatlan hirdetési portálokon 

Német:

 

Szolgáltatások

Szolgáltatás neve: Ingatlan keresés

Ár: Közös megegyezés szerinti de (maximum bruttó: 1.9%)

Leírás: Ingatlanszakértő Weisz Gabriella kollégáink több éves balatoni regió ingatlanszakmai és értékesítői tapasztalattal segítenek felkutatni az Önnek legmegfelelőbb otthont, vagy befektetést. Személyes vagy online konzultáció alkalmával felmérjük a keresési szempontjait és összevetjük a kínálati piaccal. Ingatlan keresési megbízással és Ingatlan vásárlási támogatással szakértő gárdát szerződtet maga mellé, akik garanciát jelentenek a befektetésére. Fordítsa saját javára balaton piaci ismeretünket, illetve az ingatlan szakmában és az értékesítésben szerzett több éves tapasztalatunkat! A BalatonHomes szakértő csapata tudja, hogy az ingatlan befektetésben a profit mindig a vásárlásnál keletkezik! Megmondjuk mennyiért érdemes egy ingatlant megvásárolni és tudjuk azt is, hogyan érje el a legalacsonyabb árat. Folyamatos figyelemmel követjük az ingatlanpiacot, így a vásárlásnál az aktuális kínálatból rövid időn belül megtaláljuk a lehető legjobb Balatoni ingatlan befektetést Önnek.

Az alábbi folyamatokat vállaljuk a szolgáltatásban:

  • Igényfelmérés;
  • Ingatlanok keresése és elemzések;
  • Kinézett ingatlanok szűrése és feltérképezése megtekintés előtt;
  • Megtekintések le egyeztetés;
  • Hirdetővel folyamatos kapcsolattartás;
  • Árral kapcsolatos alku levezénylése;
  • Vételi ajánlat szerkesztése és egyeztetése;
  • Ügyvéd ajánlása, vele és az eladóval kapcsolatos egyeztetés;
  • Birtokbaadásig az eladóval és vevővel való kapcsolattartás;
  • Birtokbaadási jegyzőkönyv megszerkesztése;

Keressen bennünket, tiszteljen meg bizalmával!

Szívesen állítjuk az Ön rendelkezésére is a személyes helyi ismereteinket és kapcsolati háttérünket.

 

Szolgáltatás neve: Ingatlan eladás

Közvetítői díj: 3,5% +ÁFA (ÁLTALÁNOS) szerződés és közös megegyezés szerinti az (EGYEDI és KIEMELT) szerződés; lásd: ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A szerződés jellegének megállapításánál az alábbiak irányadók:

a. ÁLTALÁNOS: a Megbízó jogosult az Ingatlant saját maga is hirdetni, ill. arra vevőt keresni, továbbá az ingatlanközvetítéssel mást is megbízhat;

b. EGYEDI: a Megbízó kötelezettséget vállal arra, hogy az Ingatlan közvetítésével mást nem bíz meg, azonban az Ingatlant jogosult saját maga is hirdetni és ennek nyomán értékesíteni.

c. KIEMELT: a Megbízó kötelezettséget vállal arra, hogy az Ingatlan közvetítésével mást nem bíz meg, azonban az Ingatlant jogosult saját maga is hirdetni és ennek nyomán értékesíteni, ez utóbbi esetben azonban a Megbízási szerződés szerinti fizetési kötelezettségei merülnek fel a Megbízott szemben.

Leírás: Keressen bennünket, tiszteljen meg bizalmával! Szívesen állítjuk az Ön rendelkezésére is a személyes helyi ismereteinket és kapcsolati háttérünket.

 

Szolgáltatás neve: Energetikai tanúsítvány

Ár: 50.000 Ft-tól

Leírás: (Energetikai tanúsítvány használatba­vételi engedélyhez) Az energia tanúsítvány ára alapvetően az épületben tanúsítandó egységek számától és az épületenergetikai dokumentáció (építészeti és gépészeti tervek) meglététől függ.

 

Szolgáltatás neve: Ingatlan tanácsadás

Tanácsadási óradíj: 15 000,- Ft/óra. +ÁFA

Leírás: Helyszíni ingatlan eladás, bérbeadás, jogi, vásárlás tanácsadás.

Mielőtt megvásárol egy ingatlant érdemes pontosan tudnia, hogy mibe fektet!

Az ingatlan állapotfelmérés egy fontos lépés az ingatlan adásvételi folyamatában. A vevőnek lehetővé teszi, hogy teljes képet kapjon az ingatlan állapotáról, és a tulajdonosnak lehetőséget ad arra, hogy pontosan lássa az ingatlan értékét. A BalatonHomes hozzáértő csapata minden kiadási módnál rendelkezik tapasztalattal, így valós idejű, értékes piaci információkkal segítjük a legjobb hasznosítási mód kiválasztását, hogy a befektetett tőkéje, a legnagyobb hozamot generálja. Elemzési szempontjaink és az Ön érdekei alapján közösen megtaláljuk az ingatlan hasznosításának legjobb módját. Többszáz ártárgyalás sikeres lebonyolításával a hátunk mögött biztos kezet tudunk nyújtani akár vásárlásról akár értékesítésről legyen szó. Szerződött ügyvédi partnereinknél nagy tapasztalattal rendelkező ingatlan szakjogászok fogják biztonságossá és jogilag tisztává, átláthatóvá tenni az ingatlanszerzését. Egy ingatlan megvásárlása meghatározó szerepet játszik majd az életében. A BalatonHomes az Ön igényeit, személyes preferenciáit és legfőbb célját szem előtt tartva megtalálja, hogy mely ingatlan, milyen hasznosítási formával, mekkora kockázattal és mekkora hozammal tudja biztonságossá és örömtelivé tenni befektetését. Ha az eladással vagy vétellel kapcsolatban bizonytalan, keressen, megbeszéljük a kérdéseit.

 

Szolgáltatás neve: Értékbecslés

Ár: 100.000 Ft + Áfa + 150 Ft/km

Vállalási határidő: Általában 3-5 munkanap.

Leírás: Vállalunk értékbecslést a Balaton északi partján bármely területén, de ez esetben az utazási költség (150 Ft/km), valamint az utazással járó többlet időráfordítás megtérítése (10.000 Ft+Áfa/óra) a megbízót terheli. Jellemzően az összetett feladatoknál, vagy nagy értékű ipari ingatlanok, gépek, eszközök értékbecslése esetében kifizetődő!

 

Lépjen velünk kapcsolatba most!

 

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek:           9:00-18:00

Szombat-Vasárnap: egyeztetés szerint

 

BALATONHOMES Ingatlanközvetítés

Weisz Gabriella ~ Tulajdonos / Ingatlanközvetítő 06 30 474 5901

Nagy Róbert ~ Tulajdonos / Marketing 06 20 559 7527

Pej Mariann ~  Ingatlanközvetítő 06 20 345 0962

Módos Írisz  ~  Budapesti ingatlan tanácsadó 06 30 361 5945

Weisz Beáta ~  Ingatlan és könyvelési tanácsadó 06 30 348 8508

 

IMPRESSZUM 

A SZOLGÁLTATÓ ADATAI: Weisz Gabriella egyéni vállalkozó 

Szolgáltató székhelye: 8230 Balatonfüred Présház u.1
Szolgáltató telefonszáma: +36 20 474 5901
Szolgáltató e-mail címe: info@balatonhomes.com
Ügyfélszolgálat email címe: info@balatonhomes.com
Telefonos elérhetőség ingatlanközvetítőknek: +36 20 474 5901
Ügyfélszolgálat nyitvatartása: munkanapokon 09-től 17 óráig
Szolgáltatónak a szolgáltatási tevékenység megjelölése: üzletszerű ingatlanközvetítői tevékenység 
Szolgáltató okmányirodai nyilvántartási szám: 3006683 
Szolgáltató közösségi adószám: HU75629520 
Szolgáltató adószáma: 75629520-2-39
Szolgáltatónak a szakképzettséget tanúsítő bizonyítvány (oklevél) száma: PTI 181206
Tárhelyszolgáltatás biztosítója: (WEBFOREXPERTS W4X) — Tóth Péter egyéni vállalkozó

 

Immowelt-Partner Balatonhomes

 

ADATVÉDELEM  ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ — IMPRESSZUM — ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK — JOGI NYILATKOZAT