EUR (€) | HUF (Ft)
Magyar | English | Deutsch

JOGI NYILATKOZAT

ADATVÉDELEM  ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ — DSA — IMPRESSZUM — ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK — JOGI NYILATKOZAT

 

Az Ön által látogatott honlap (balatonhomes.com) üzemeltetője Weisz Gabriella egyéni vállalkozó - (EV.).

Weisz Gabriella EV. – mint üzemeltető – alapvető adatait jelenleg a  balatonhomes.com honlap „kapcsolat” és “rólunk” menüpontban találja meg és valamint a weboldal láblécében és egyedi eladó vagy kiadó ingatalan weboldalokban.

A honlappal kapcsolatos alapvető szabályokat az alábbiakban rögzítjük:

A balatonhomes.com honlap vagy bármely – a nevezett honlapról közvetlenül elérhető – honlap megnyitásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket.

A balatonhomes.com honlap vagy bármely – a nevezett honlapról közvetlenül elérhető – honlap és az azokon található valamennyi tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag Weisz Gabriella EV. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A balatonhomes.com honlapon vagy bármely – a nevezett honlapról közvetlenül elérhető – honlapon megjelenő információk, adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, azok teljességéért, pontosságáért az üzemeltető felelősséget nem vállal, továbbá nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért sem, amelyek a honlapok használatából, azok nem megfelelő működéséből, üzemzavarából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, rendszerhibából vagy más hasonló okból származnak.

Weisz Gabriella EV. tájékoztatja a honlap látogatóit, hogy a balatonhomes.com honlap üzemeltetőjeként adatkezelőnek minősül. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján az érintett önkéntes hozzájárulása. Weisz Gabriella EV. kizárólag a honlap látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatokat kezeli. Adatai megadásával Ön, mint a honlap látogatója hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait Weisz Gabriella nyilvántartsa és kezelje. Részletes szabályokat a honlapunkon található „Adatkezelési Tájékoztatóban” és “Adatvédelemben” találhat.

Weisz Gabriella EV. ügyfelei és a honlapot látogatók személyére, adataira vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt bizalmasan kezel.

A honlappal kapcsolatos észrevételeit az info@balatonhomes.com e-mail címre küldheti.

 

ADATVÉDELEM  ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ — DSA — IMPRESSZUM — ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK — JOGI NYILATKOZAT