Magyar | English | Deutsch

BalatonHomes ~ Otthont a Balatonnál

Ár:
59.87 M HUF

Település: Alsóörs
Terület: 88 m2
Ingatlan típusa: lakás
Ingatlan állapota: új építésű
Szint(ek): 2
Emelet: földszint
Szobák: 2
Félszoba: 1
Fürdőszoba és WC: külön helyiségben
Fűtés: geotermikus hűtés-fűtés
Légkondícionáló: van
Tetőtér: beépített
Kilátás: panorámás
Kertkapcsolatos: van
Parkolás: zárt udvaron belül
Villany: van
Víz: van
Gáz: nincs
Csatorna: van

Telefonos elérhetőség: +36 30 474 5901
A telefonban hivatkozzon erre az eladó ingatlan kódra: AOLS17-elado-balatoni-panoramas

Eladó Alsóörsi új építésű lakás - Eladó Alsóörsön új építésű panorámás, nagy teraszos földszintes lakás - Kód: AOLS17.

Alsóörs a Somlyó-hegy lábánál elhelyezkedő hat darab épületben lakást vásárlók a terület földrajzi adottságából fakadóan egész évben élvezhetik a Balaton, a déli part és a somogyi-dombság festői elegyéből kirajzolódó képet.

A település szíve 7-8 perc sétával elérhető, ahol a bevásárlástól a sportolásig mindenre találunk lehetőséget.

A környék bővelkedik mind a négy évszakban színvonalas időtöltésre alkalmas programokkal, hiszen ki ne vágyna tavasszal az újjászülető természetben hosszú sétákra, nyáron a Balaton hűsítő vizére, ősszel a környező kisebb-nagyobb pincék boraira, valamint a téli korcsolyázások hangulatára.

A nyári időszak számos szórakoztató és kulturális programmal (zenei események, képzőművészeti kiállítások, Balatonátevezés, Open Road Fesztivál, stb.) várja a helyieket és a turistákat egyaránt.

A víz szerelmesei pár perc autózás után hódolhatnak szenvedélyüknek, legyen az a strandolás, a vitorlázás vagy éppen a horgászat.

Az ingatlan adottságaiból adódóan a telek minden pontjáról élvezhetjük a kenesei öböltől a tihanyi félszigetig elnyúló, a déli partot átölelő örökpanorámát.

Észak felé fordulva egy teljesen más jellegű, de szintén egyedi kép tárul szemünk elé: a környező lankák szőlői, és a szomszédos, valamint távolabbi domboldalak erdőinek zöldje.

Ebben a festői környezetbe illesztette be a tervező a beruházó által elképzelt lakóparkot, ami megjelenésében illeszkedik Alsóörs történelmi hagyományait tisztelő arculatába.

Hat épület alkotja majd a panorámás új építésű lakásokat, melyek középen körül ölelnek egy kis közösségi teret, ahol a lakók a park zöldjei között élvezhetik a friss levegőt.

Az épületekben elhelyezett garázsok mellett számos kültéri kocsibeálló biztosítja a lakók és vendégeik parkolási lehetőségét.

A lakóparkban 56-88 m2-es lakások közül választhat, átadás 2020 tavaszán várható.

Zárt udvari kültéri kocsi beállók és garázsok közül választhat.

B3 Épület _ Földszint Lakás 1:

Alsóörs panorámás részén új építésű 87,76 m2-es lakás, 40,78 m2-es nappali + 12,23 m2-es szobás + 10,81 m2-es félszoba, két fürdőszobás földszinti lakás eladó 16,45 m2-es terasszal.

 

További eladó balatoni panorámás lakások

 
Lépjen kapcsolatba velünk