Magyar | English | Deutsch

BalatonHomes ~ Otthont a Balatonnál

Ár:
390 M HUF

Település: Balatonfüred
Terület: 380 m2
Telekm.: 2960 m2
Ingatlan típusa: villa
Ingatlan állapota: újszerű
Szint(ek): 3
Szobák: 7
Félszoba: 3
Fürdőszoba és WC: 4 - egyben
Fűtés: gáz (cirko) - cserépkályha
Légkondícionáló: van
Tetőtér: beépített
Kilátás: Balatoni panorámás
Kertkapcsolatos: van
Parkolás: garázs - az árban
Pince: van - boltíves borospince
Villany: van
Víz: van
Gáz: van
Csatorna: van

Telefonos elérhetőség: +36 30 474 5901
A telefonban hivatkozzon erre az eladó ingatlan kódra: ALH05

Eladó balatonfüredi panorámás villa - Hegyoldalán csendes, zöld környezetű exkluzív formavilágú, medencés villa - Kód: ALH05.

Balatonfüreden hegyoldalán, csendes, zöld környezetű, igényes, újszerű állapotú exkluzív formavilágú, medencés villa eladó.

A háromszintes 2008-ban épült lakóház, "csupaüveg" déli frontján minden helyiségébe "ömlik" a fény.

Az ingatlan 340m2 lakóterülettel rendelkezik, három lakószinten, összesen 3 nappali + 7 hálószobával és minden kiegészítő és kiszolgáló helyiségekkel.

Az 2960 m2-es, külső medencés, parkosított kertben az épületet az intimitást és a benapozottságot figyelembe véve helyezték el, hatalmas üvegfelületekkel nyílik a kert felé, minden helyiség napfényes minden napszakban ennek ellensúlyozására néhány  ablakon automata elektromos redőny van.

A reggelizőterasz a 80 m2-es kandallós nappali + konyha + ebédlő részhez kapcsolódik. A napfényt és a balatoni körpanoráma a közel 100 m2-nyi teraszról élvezni lehet.

A 70 m2-es alagsorban egy garázs, ill. egy kertkapcsoltas 3 szobás vendéglakrész található saját konyhával és fürdővel valamint fedett panoramas terasszal is.

A fűtés gáz cirkón kívül több helyíségben villany  rendszerrel kiegészített, radiátorral és padlófűtéssel kombinált rendszer.

A ház hatalmas üvegfelületekkel rendelkezik, kertjével együtt igazán kellemes otthon lehet azoknak akik kifejezetten a "hegyvidéki" csendes panorámás életmódot választják minden modern kényelmi és műszaki felszereltséggel együtt.

A telket két utca határolja, körbevett kőkerítéssel, elektromos kapuval, riasztóval.

Az ár tartalmazza a berendezést.

A kert a kiváncsi szemek elől elrejtett, teljesen privát elrendezésű.

A parkosított kertben egy hangulatos vendégház 4 kisebb helyiséggel, nagyméretű kerti úszómedence, fedett grillterasz, bográcsozó, halastó patakkal és vízeséssel, borospince, partyház, kerti szökőkút található.

Az egész kert öntözőrendszerrel kapja a vizet, 2 ciszterna a háztetőről lefolyt vizet gyűjti össze.  

Közvetlen közelben luxus jachtkikötő, golfpálya, teniszpályák és sportcentrum található.

A mintegy 11 km-re, kb. negyed órára található a Balatonudvari Balaton Golf Club 18 lyukú europaszínvonalú golfpályája lehetőség nyújt a tökéletes kikapcsolódáshoz, így egyesítve a golf sportot, a Balaton régiójának szépségével. Lépjen kapcsolatba velünk