Magyar | English | Deutsch

BalatonHomes ~ Otthont a Balatonnál

Ár:
39.9 M HUF

Település: Balatonfüred
Terület: 60 m2
Telekm.: 200 m2
Ingatlan típusa: tégla építésű lakás
Ingatlan állapota: új építésű
Szint(ek): emeleti
Szobák: 1
Félszoba: 2
Fürdőszoba és WC: egyben és külön
Fűtés: elektromos (hőlégszívattyús rendszer)
Légkondícionáló: van
Kertkapcsolatos: igen
Parkolás: kültéri - az árban

Telefonos elérhetőség: +36 30 474 5901
A telefonban hivatkozzon erre az eladó ingatlan kódra: ALS182

Eladó balatonfüredi új építésű lakás - Balatonfüred csendes részén zárt lakóparkban modern megjelenésű, és kialakítású új építésű kétlakásos társasházi 59,75 m2-es emeleti lakások + 15,85 m2-es terasszal - Kód: ALS182

 
Megvételre kínálunk Balatonfüred csendes részén zárt lakóparkban, 8 egységből álló, páratlan adottságokkal bíró, modern megjelenésű és kialakítású új építésű kétlakásos társasházi 59,75 m2-es lakásokat + 15,85 m2-es terasszal.
 
A lakótérben előtér, nappali-konyha-étkező, 2 félszoba, kamra, fürdő-wc, wc-mosdó és egy háztartási helység és egy 15,85 m2-es terasz található.
 
Nappali: 17,06 m2
Konyha-étkező: 5,45 m2 
Szoba: 11,89 m2
Szoba: 9,84 m2
Közl.: 3,30 m2
Előtér: 3,60 m2
Fürdő: 3,60 m2
WC: 2,81 m2
Terasz: 15,85 m2
 
Az emeleti lakáshoz a legmodernebb elektromos hőszivattyús rendszer /H tarifa/ lesz telepítve, mely kiváló műszaki tulajdonságokkal rendelkezik, így biztosítva a padlófűtés és a mennyezethűtés megfelelő működését.
 
A fekvésből adódóan napos, világos. Burkolatok, szaniterek 4 féle designból választhatóak, az építkezés korai szakaszában a belső falak is mozgathatóak, tehát kompromisszum nélkül, az Ön ízlésének megfelelő kialakításban gondolkodhat, harmonizálva az épület megjelenésével és nívójával.
 
A modern gépészetnek és a kellő vastagságú, megfelelő rétegrendű építési módnak köszönhetően egy minimális energiaigényű ingatlanra tehet szert, aki a város zajától néhány perc távolságra nyugodt, csendes, családias környezetben, jó levegőn szeretne élni.
 
Az ár kulcsrakész állapotra értendő bútorozatlanul, viszont az összes gépészettel, burkolva, festve, szerelvényezve.
 
A megjelölt alapterületeken felül minden lakáshoz tartozik egy saját kb. 200m2-es öntözőrendszerrel ellátott kertrész, kettő gépkocsibeálló és egy terasz.
 
A lakópark zárt rendszere kiválóan szolgálja a gyerekes családok kényelmét és nyugalmát.
 
A jó levegő a családias, balatonfüredi zöldkörnyezet, a kiváló megközelíthetőség, a bevásárlási és kikapcsolódási lehetőségek együttesen kínálnak ideális életteret az itt lakók és az ide költözők számára.
 
CSOK-kompatibilis! - Abszolút friss megbízás a piacon, kedvező ár-érték arányú!
 
Költözzön még az idén új otthonába!
 
A második ütem építkezés várható átadása 2018. 


Lépjen kapcsolatba velünk